HERSTOFFEREN MEUBELEN

Wij herstofferen meubelen. Maar we doen ook meer dan enkel dat. Want we houden voortdurend rekening met jouw persoonlijk smaakprofiel. Dit terwijl het comfortgevoel minstens even hoog op onze agenda staat. Hierbij spelen we met materialen zoals leder, kunstleder en stof. En stap voor stap laten we hen klassieke, moderne en vintage stijlen omhelzen.

  • 100% afgestemd op jouw smaak en interieur

  • Verschillende prijsklassen en materialen

  • De milieubewuste keuze

  • Goedkoper dan nieuw meubilair.

HEEFT U EEN MEUBEL DAT U WILT LATEN HERSTOFFEREN?

Vul deze formulier in en upload de foto’s van uw meubelstuk zodat wij u een prijs kunnen geven.

U kan max. 10 foto's uploaden. Graag minimum 2 aanzichten.

DIENSTEN

Bij ons is maatwerk nog heel gewoon. En dat merk je in alles wat we doen. Ongeacht of het nu gaat om het herstofferen van meubelen of om pasklare horeca projecten: steeds leggen wij een volslagen passie aan de dag. Het zijn de projecten die ons inspireren. En het zijn onze klanten waarvoor we tot het uiterste gaan.

INSTAGRAM FEED

Instagram reports: Please check the settings

MAR MEUBELEN BVBA

Industriezone Schurhovenveld
3800 Sint-Truiden

GSM: +32 470 54 03 71
TEL: +32 11 88 66 61

info@marmeubelen.be
marmeubelenn@gmail.com

BTW BE 0649.537.338

Een persoonlijke babbel is de beste garantie op succes. En dat is al helemaal het geval indien jouw wensen onze passie en deskundigheid mogen ontmoeten. Daarom kan je ons steeds contacteren via onderstaand contactformulier. Maar uiteraard ben je ook gewoon welkom in ons atelier waar de vakkundige experts jou een en ander uitleggen.