MAATWERK HORECA

Als ze ergens de bot kunnen gallen, dan moet het wel de horecasector zijn. Klanten worden steeds veeleisender en smeken om een totaalbelevenis. De horecasector is al langer meer dan het serveren van eten en drinken. Elke horecazaak moet een eigen verhaal hebben dat als een mythe doorheen de zaak lijkt te stromen. En ook het meubilair moet daaraan bijdragen. Maatwerk horeca projecten, noemen wij het. Maar in de praktijk haken wij ons meubilair gewoon vast aan jouw kronieken. We verzorgen jouw binnenwerk en dit van de eerste pennenstreek tot de uiteindelijke levering. En zo schrijven we mee aan jouw succesverhaal.

  • Totaalconcept om van te smullen

  • Volledig afgestemd op jouw concept

  • Comfortabel en praktisch ontworpen

  • Steeds een oplossing binnen jouw budget.

HEEFT U EEN MEUBEL DAT U WILT LATEN HERSTOFFEREN?

Vul deze formulier in en upload de foto’s van uw meubelstuk zodat wij u een prijs kunnen geven.

U kan max. 10 foto's uploaden. Graag minimum 2 aanzichten.

DIENSTEN

Bij ons is maatwerk nog heel gewoon. En dat merk je in alles wat we doen. Ongeacht of het nu gaat om het herstofferen van meubelen of om pasklare horeca projecten: steeds leggen wij een volslagen passie aan de dag. Het zijn de projecten die ons inspireren. En het zijn onze klanten waarvoor we tot het uiterste gaan.

INSTAGRAM FEED

Instagram reports: Please check the settings

MAR MEUBELEN BVBA

Industriezone Schurhovenveld
3800 Sint-Truiden

GSM: +32 470 54 03 71
TEL: +32 11 88 66 61

info@marmeubelen.be
marmeubelenn@gmail.com

BTW BE 0649.537.338

Een persoonlijke babbel is de beste garantie op succes. En dat is al helemaal het geval indien jouw wensen onze passie en deskundigheid mogen ontmoeten. Daarom kan je ons steeds contacteren via onderstaand contactformulier. Maar uiteraard ben je ook gewoon welkom in ons atelier waar de vakkundige experts jou een en ander uitleggen.