MEUBELEN RESTAURATIE

Meubelstukken lijken wel hun eigen leven te leiden. De ene na de andere logé wordt hartelijk ontvangen. En elke kostganger mag proeven van zijn comfort. Maar intussen tikt de klok verder en verder, waardoor de tand des tijds steeds zichtbaarder wordt. Het zijn heus niet alleen antieke meubelstukken die een man van de klok kunnen gebruiken, want ook eigentijds meubilair ondergaat slijtage. Bij MAR meubelen gaan we geen enkel restauratieproject uit de weg. Want voor ons is er wel een tijd van komen, maar niet van gaan. En dat bewijzen we elke dag opnieuw.

  • Net zoals nieuw

  • Zowel voor antiek als eigentijds meubilair

  • Stijlbehoud en herkenning

  • Goedkoop en milieubewust.

HEEFT U EEN MEUBEL DAT U WILT LATEN HERSTOFFEREN?

Vul deze formulier in en upload de foto’s van uw meubelstuk zodat wij u een prijs kunnen geven.

U kan max. 10 foto's uploaden. Graag minimum 2 aanzichten.

DIENSTEN

Bij ons is maatwerk nog heel gewoon. En dat merk je in alles wat we doen. Ongeacht of het nu gaat om het herstofferen van meubelen of om pasklare horeca projecten: steeds leggen wij een volslagen passie aan de dag. Het zijn de projecten die ons inspireren. En het zijn onze klanten waarvoor we tot het uiterste gaan.

INSTAGRAM FEED

Instagram reports: Please check the settings

MAR MEUBELEN BVBA

Industriezone Schurhovenveld
3800 Sint-Truiden

GSM: +32 470 54 03 71
TEL: +32 11 88 66 61

info@marmeubelen.be
marmeubelenn@gmail.com

BTW BE 0649.537.338

Een persoonlijke babbel is de beste garantie op succes. En dat is al helemaal het geval indien jouw wensen onze passie en deskundigheid mogen ontmoeten. Daarom kan je ons steeds contacteren via onderstaand contactformulier. Maar uiteraard ben je ook gewoon welkom in ons atelier waar de vakkundige experts jou een en ander uitleggen.