MEUBELS OP MAAT

Op zoek naar een kast die net tussen de muur lijkt te passen? Of een hoekzetel die perfect aansluit bij de bar? Het vinden van gepast meubilair is niet altijd eenvoudig. Zeker indien stijl, comfort en afmetingen hand in hand horen te gaan. Meubilair op maat is dan ook de oplossing. Niet voor niets is dat wat wij graag brengen. Bij ons geen kant-en-klare meubelstukken maar absoluut maatwerk waarvan de passie ook jaren later nog af lijkt te spatten. Niets meer, niets minder.

  • Een oplossing op maat

  • Passende binnen jouw interieur

  • Ook totaalconcepten mogelijk

  • Geleverd binnen 3 weken.

BEKIJK EEN DEEL VAN ONZE STOELMODELLEN

HEEFT U EEN MEUBEL DAT U WILT LATEN HERSTOFFEREN?

Vul deze formulier in en upload de foto’s van uw meubelstuk zodat wij u een prijs kunnen geven.

U kan max. 10 foto's uploaden. Graag minimum 2 aanzichten.

DIENSTEN

Bij ons is maatwerk nog heel gewoon. En dat merk je in alles wat we doen. Ongeacht of het nu gaat om het herstofferen van meubelen of om pasklare horeca projecten: steeds leggen wij een volslagen passie aan de dag. Het zijn de projecten die ons inspireren. En het zijn onze klanten waarvoor we tot het uiterste gaan.

INSTAGRAM FEED

Instagram reports: Please check the settings

MAR MEUBELEN BVBA

Industriezone Schurhovenveld
3800 Sint-Truiden

GSM: +32 470 54 03 71
TEL: +32 11 88 66 61

info@marmeubelen.be
marmeubelenn@gmail.com

BTW BE 0649.537.338

Een persoonlijke babbel is de beste garantie op succes. En dat is al helemaal het geval indien jouw wensen onze passie en deskundigheid mogen ontmoeten. Daarom kan je ons steeds contacteren via onderstaand contactformulier. Maar uiteraard ben je ook gewoon welkom in ons atelier waar de vakkundige experts jou een en ander uitleggen.